/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Home » Bachbloesems

Bachbloesems.....

Wat zijn bach remedies ?

Bachbloesem

Bach remedies bestaan uit 38 tincturen op basis van bloemen en planten. Elke heeft specifieke eigenschappen om verschillende problemen aan te pakken. Deze tincturen helpen u om beter om te gaan met de emoties in het dagelijks leven die u uit balans brengen.Voorbeelden van dergelijke emoties zijn faalangst, neerslachtigheid, stress, piekeren, overbezorgdheid en schuldgevoelens.

Dr. Edward Bach heeft de bachbloesem eind vorige eeuw ontdekt. Hij leefde van 1886 tot 1936 en het is vooral na zijn dood dat de bach bloesem enorme bekendheid verworven heeft. De Bach bloesems werden door Dr. Bach gecreëerd in de jaren 30, en tot op de dag van vandaag werken ze nog op diezelfde manier zoals door Dr. Bach gedaan werd. Nu worden bachbloesems gebruikt bij o.a. Adhd, Hooggevoeligheid ( HSK en HSP ), Depressie, Stress, Hyperventilatie, moeilijk zwanger worden en als ondersteuning bij het dieet, in feite kan je ze bij ieder probleem waar een emotie aan verbonden is gebruiken.

In combinatie met Reiki en Edelstenen worden aanzienlijke resultaten geboekt.

Dr Edward Bach was een Engelse arts, bacterioloog en immunoloog. Zijn filosofie was : " Zolang als de ziel, het lichaam en de geest in harmonie zijn, zijn we immuun voor ziekte". Dr Bach 

  bach bloesem Dr.Edward Bach

                                       


Hoe werkt een bach bloesem ?

Bach bloesem heeft de eigenschap om negatieve emoties om te buigen in hun positieve pool. Zo zal iemand met een minderwaardigheidsgevoel bij het innemen van een bepaalde bach bloesem terug in zichzelf geloven en met meer zelfvertrouwen de zaken aanpakken.
Negatieve emoties worden niet onderdrukt maar omgebogen in hun positieve pool zoals bijvoorbeeld faalangst in zelfzekerheid of ongeduld in innerlijke rust.


Bach bloesem : 100% veilig en geen bijwerkingen

Het bach bloesem extract is volledig natuurlijk en kan zowel door kinderen als door volwassenen met veel succes worden gebruikt. Het is totaal veilig en onschadelijk. Er is geen enkele bijwerking, je kan ze niet over doseren en werken niet verslavend. Ze kunnen gebruikt worden in combinatie met ander medicatie of behandelingsvorm, inclusief homeopathie, zonder de werking hiervan te belemmeren.

Bach-bloesems vervangen niet de regulieren medicijnen, maar ze kunnen een zeer goede aanvulling zijn op een behandeling van de huisarts of specialist.