/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Home » Tarieven Reiki

         BEHANDELING EN BEHANDELKOSTEN

 

Tijdens de behandeling leg ik mijn handen op verschillende posities op of net boven het lichaam. De Reiki energie stroomt naar die plekken waar de energie het meest nodig is, om zo uw lichaam en geest in gezonde conditie te verbeteren, tot zelf het verdwijnen van lichamelijke klachten.

Men moet niet vergeten, ondanks dat men van bepaalde klachten genezen kan worden, dat het de Reguliere Geneeskunde kan vervangen. Dat is namelijk dus niet zo, het mag NOOIT vervangen worden voor een professionele medische behandeling. Reiki is puur als aanvulling op de Reguliere Geneeskunde.

Reiki werkt op het Emotionele -, Fysieke -, Mentale -, en Spirituele niveau en werkt voor Volwassenen, Dieren, Planten en vooral bij Kinderen.

Kinderen pakken deze Universele Energie erg snel op, waardoor er sneller rust komt en het zelfgenezingsmechanisme in het kind sneller kan reguleren. Kinderen kunnen zoveel baat hebben met Reiki denk aan het volgende : ADHD, ODD, Angststoornissen, Trauma, Hyperactiviteit, Concentratiestoornissen en Hooggevoeligheid. Alle kinderen hebben de 3 R's nodig : Rust..Reinheid..Regelmaat.

 

Iemand met Lichamelijke -, Geestelijke -, of Mentale klachten is in onbalans. Met een behandeling van Reiki krijgt het lichaam extra Levensenergie, waardoor er op dat moment begonnen kan worden met herstel van het lichaam. Het lichaam heeft namelijk een zelfgenezingsmechanisme, en Reiki ondersteunt dat ! De Reiki energie wordt na behoefte door het lichaam opgenomen...uw lichaam en uw systeem regelen dat geheel zelf.

Reiki is Rustgevend , Helend en heeft een Reinigende werking.

 

Op Geestelijk niveau voelt men zich na een behandeling lekker ontspannen, gevolgd door innerlijke rust en een betere balans. De zware last valt even van je schouders.

Reiki is ook goed toepasbaar bij : Hoofdpijn, Darmklachten, Stress, Onrust, Hyperventilatie, Depressie ect. ect.

 

Reiki werkt op de Energiepunten en Energiebanen ( Chakra's en Meridianen ) van het lichaam. het opent de Hartchakra, waardoor men beter in staat is Liefde te geven en Liefde te ontvangen, dat is waar toch veel mensen het moeilijk mee hebben.

Reiki heelt Lichaam en Geest bij oorzaken van Ziekte en Pijn. 

Wat men kan ervaren van de Universele energie die men krijgt tijdens een behandeling  is :

Gevoel van Warmte...Kou...Trillingen...Tintelingen...een Zwaar of juist Licht gevoel...Ontspanning...Slaperigheid....Transpiratie...Droge Keel...Borrelende Buik...Gevoel van Verdriet...Angst...Boosheid of juist Blijheid. Mijn kind ervaart altijd kriebels in de buik, krijgt het lekker warm en wordt slaperig.


Al deze klachten verdwijnen naarmate de behandeling klaar is, en blijft u lekker ontspannen !

 

Reiki is absoluut niet gevaarlijk, men moet bewust omgaan met de Kosmische Energie en Symbolen !

 

Reiki is in eerste instantie voor jezelf, zorg altijd eerst voor je eigen balans !

 

De Reiki-Healing methode die ik gebruik is afgestemd op het systeem van dr. Mikao Usui

                                                                   

 

 

                             BEHANDELING :

 

Wilt u een heerlijke REIKI - behandeling neem dan contact op voor meer informatie.